VDC zaključek: 9.revijalna tekma

V sredo 14.junija je bila v Novi Gorici odigrana 9.revijalna tekma med uporabniki VDC Kranj, Koper, Nova Gorica in Idrija-Vrhnika. Gimnazija Nova Gorica je gostila neprecenljiv in nepozaben dogodek za dijake srednje zdravstvene šole in učence OŠ Renče. Slednji so bili poleg ogrevanja (vaje v parih) aktivni tudi na tekmi in tako pripomogli k večji atraktivnosti v igri. Bili smo tudi priča ‘trojki’ iz sredine igrišča 🙂

Ekipo VDC Kranj in Vrhnika-Idrija je vodil Dragiša Drobnjak, medtem ko je domače…VDC Nova Gorica in Koper zastopal domačin Jan Močnik. Velika zahvala obema za obisk in podporo pri dogodku. Uporabniki so bili še dodatno motivirani pri igri. 

Zahvala Mestni občini Novi Gorici in VDC Nova Gorica za podporo pri organizaciji dogodka, županu MO Nova Gorica Mateju Arčonu za obisk in spodbudne besede pred tekmo, direktorici VDC Nova Gorica Tei Leban za veliko zaupanje in razumevanje pri izpeljavi dogodka. 

Pohvaliti je treba tudi vse udeležence, ki so na takšen ali drugačen način pripomogli, da smo doživeli še eno lepo doživetje po uspešni sezoni treningov. Nov cilj je pred nami –  jubilejna 10.revijalna tekma v letu 2018, čestitke vsem uporabnikom in strokovnim delavcem tako v šolah kot v VDC-jih za vztrajnost in doslednost pri projektu. 

 

 
Comments are Closed