VDC: 11.revijalna tekma v Idriji (foto+video)

Včeraj smo bili priča 11.revijalni tekmi, ki je potekala na OŠ Idrija. Neodločen rezultat (27:27) je bil najlepši zaključek, ki smo si ga želeli, saj končni izid ni bil nikoli v ospredju. Lepo je bilo videti obe ekipi (na eni strani skupaj VDC Koper in Nova Gorica, na drugi strani pa VDC Kranj ter Vrhnika-Idrija) kako igrajo skupaj z učenci OŠ Idrija. Pred tekmo smo imeli tudi nastop dveh plesnih skupin iz te šole, ki so na najboljši način popestrile dogodek.
Ob tej priložnosti bi se jim radi zahvalili za odlično delo, velika zahvala gre tudi županu mesta Idrija – Tomaž Vencelj, ki je skupaj z direktorico VDC Vrhnika-Idrija Maja Velikajne pozdravil in nagovoril udeležence dogodka. Po končani tekmi je sledila zahvala ravnateljice OŠ Idrija Ivice Vončina in vodje projekta Siniše Drobnjaka. Kako je vse skupaj potekalo, pa si poglejte v fotogaleriji in videozapisu.
Častna gosta sta bila: Smiljan Pavić, ambasador projekta in igralec KK Šenčur in Dalibor Đapa, igralec KK Krka Novo mesto. Velika hvala obema.




Comments are Closed