U15: Za konec zmaga v Sežani

Starejše pionirke so danes zaključile državno prvenstvu. V gosteh so premagali ekipo KK Sežano, ki so se dobro upirale skozi vso srečanje. Čestitke našim igralkam in pohvale nasprotnicam za korektno srečanje. Sezono ocenjujemo kot uspešno, saj smo dosegli 6 zmag več kot lani, kar je odlična popotnica za naprej.

U15: Gostovanje v Domžalah

Starejše pionirke so včeraj odigrale predzadnjo tekmo v tej sezoni in v Domžalah izgubili proti ekipi ŽKD Ledita. Okrnjena zasedba je bila kos nasprotniku do konca 3.četrtine, nezbranost tako v napadu kot v obrambi so odlično izkoristile nasprotnice in na koncu zasluženo slavile zmago. V soboto nas čaka še zadnja tekma v 3.delu tekmovanja, gostovanje v Sežani. Čestitke ŽKD Ledita za zmago, pohvale našim igralkam za borbeno igro.

U15: Poraz na zadnji domači tekmi v tej sezoni

Starejše pionirke so včeraj odigrale zadnjo domačo tekmo v tej sezoni. Okrnjena zasedba ni bila kos ekipi Akson Iliriji B iz Ljubljane. Čestitke nasprotnicam za zasluženo zmago in korektno srečanje, pohvale našim igralkam za borben pristop in dobro igro na trenutke.

U11: Zaključek 2.dela tekmovanja v Kopru

Najmlajše pionirke so danes odigrale še zadnji turnir v 2.delu tekmovanja. Na najboljši način so se predstavile domačem občinstvu, saj so dosegle dve zmagi. Čestitke tudi ekipama Akson Ilirija in ŽKK Triglav za korektno odigran turnir.

VDC: Trening 3 za nami

Aktivnosti se nadaljujejo in za nami je 3.trening v tej sezoni. Občutki so prijetni, izkušnje pa neprecenljive. Nepopisno veselje uporabnikov VDC-jev daje veliko energije učencev za bolj prijazno in učinkovito delo. Priložena fotogalerija pa je najboljši dokaz, da se imamo lepo 🙂

U11: Turnir v Kranju

Najmlajše pionirke so odigrale 2. turnir v 2.delu tekmovanja in na gostovanju v Kranju dosegle enak izkupiček kot v Vipavi, ena zmaga en poraz. Pohvale igralkam za pristop in borbeno igro, nasprotnicam pa korektno srečanje. Čez en teden nas čaka še turnir na domačem igrišču, kjer gostimo ekipi ŽKD Akson Ilirija in ŽKK Triglav.

U15: Zmaga na domačem igrišču

Starejše pionirke so danes odigrale novo tekmo v 3.delu tekmovanja. Na domačem igrišču so premagale ekipo KK MP Sežana in na koncu zasluženo slavile prepričljivo zmago. Čestitke tudi nasprotnicam za športno srečanje. Pohvale našim igralkam, ki so dobro izkoristile minute na igrišču in na trenutke presenetile tako v obrambi kot v napadu.

U15: Poraz na gostovanju v Ljubljani

Starejše pionirke so v nedeljo gostovale v Ljubljani in izgubile proti ekipi Akson Ilirija B. Do polčasa smo še nekako držali priključek, potem pa so gostiteljice razigrale v napadu, na nasprotni strani pa je bil naš učinek zelo slab. Čestitke nasprotni ekipi za zasluženo zmago in korektno srečanje.

U11: Turnir v Vipavi

Najmlajše pionirke so se danes odpravile na gostovanje v Vipavo. Drugi del tekmovanja smo odprli z zmago proti gostiteljicam in porazom proti ŽKD Ilirija. Pohvale in čestitke našim igralkam za pristop, za nami sta dve težki tekmi in punce so pridobile neprecenljive izkušnje. Čestitke tudi nasprotnim ekipama za korektno srečanje.

U15: Zmaga na domačem igrišču

Starejše pionirke so danes odigrale prvo tekmo v 3.delu tekmovanja in na domačem igrišču premagale ekipo ŽKD Ledita iz Domžal. Ekipa je posvetila zmago soigralki Rebeki, ki se je poškodovala v drugem polčasu. Pohvale našim igralkam za zmago in borbeno igro, čestitke pa tudi nasprotni ekipi za korektno srečanje.