ŽU15: Prva zmaga v prvenstvu

Starejše pionirke so danes odigrale prestavljeno tekmo na gostovanju v Tolminu in dosegle prvo zmago v prvenstvu. Priča smo bili napetem srečanju in končnici, na koncu pa so naše igralke le zbrale dovolj moči in zbranosti za zmago. Pohvale in čestitke našim dekletom za borbeno in vztrajno igro, zmaga za njih je bila nepopisna nagrada. Čestitke tudi nasprotni ekipi za korektno srečanje. 

ŽU15: Poraz proti JEŽICI C

Starejše pionirke so danes nadaljevale z 2.delom tekmovanja in na domačem igrišču zabeležile nov poraz, tokrat proti ekipi Ježica C. Po obetavnem prvem polčasu, smo v nadaljevanju močno popustili v obrambi in to je nasprotnik znal dobro izkoristiti. Slab izkupiček v napadu je na koncu prinesel visok poraz in zasluženo zmago gostujoče ekipe – ČESTITKE. Pohvala našim igralkam za igro v prvem polčasu, upam da bomo na naslednjih tekmah pokazali tudi večjo učinkovitost v drugem polčasu. 

ŽENSKA EXTRA LIGA: Zmaga proti KK Žiri

Včeraj so članice KOŠ PRIMORSKA dosegle prvo zmago v mednarodni ženski EXTRA ligi. Na domačem igrišču so premagale ekipo KK Žiri in na koncu zasluženo slavile z rezultatom 61:35. Pohvale našim igralkam za igro, predvsem v drugem polčasu. Kljub bolečem porazu v prejšnjem krogu, smo se pobrali in dokazali, da s pravim delom na treningu ter resnim pristopom na tekmi lahko dosežemo zmago. Čestitke tudi nasprotni ekipi za športno in korektno srečanje. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo medijskemu partnerju Preparatio , podpornikom ŽEL: podjetju ELES d.o.o. in zavarovalnici TRIGLAV.

ŽENSKA EXTRA LIGA: BOLEČ PORAZ V VARAŽDINU

Včeraj so članice KOŠ PRIMORSKA doživele boleč poraz na gostovanju v Varaždinu v mednarodni ženski EXTRA ligi, končni rezultat 58:59. Bili smo blizu zmage, toda na koncu je tudi zmanjkalo športne sreče. Čestitke ŽKK VINDI za zmago, na nami je, da v nadaljevanju odpravimo napake in izboljšamo igro tako v obrambi kot v napadu. Pohvale našim igralkam za prikazano igro, po zadnji tekmi smo se pobrali in pokazali, da lahko igramo in se zoperstavimo vsakemu nasprotniku. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo medijskemu partnerju Preparatio , podpornikom ŽEL: podjetju ELES d.o.o. in zavarovalnici TRIGLAV.


ŽU15: Gostovanje v Cerknici

Danes so starejše pionirke začele z 2.delom tekmovanja in gostovale v Cerknici. Nepopolna zasedba in slab začetek sta prinesla nov prepričljiv poraz in zasluženo zmago gostiteljic – čestitke tudi za korektno srečanje. Pohvale našim dekletom za pogum in vztrajnost skozi vso tekmo, pokazale so tudi nekaj novih dobrih potez, kar je zelo pomembno za nadaljnji individualni razvoj igralk. Poraz je bil hitro pozabljen, saj jih je zunaj čakal sneg – idealna priložnost za ‘team building’ :), slike povejo vse…


KK Sixt Primorska gostila VDC Koper

Včeraj v Kranju, danes v Kopru. KK Sixt Primorska je na treningu gostila uporabnike Varstveno delovnega centra Koper. Slednji so jim vrnili obisk na najboljši način. V sproščeni atmosferi so preizkusili vse osnovne elemente v košarki. Vaje, ki so navdihnile uporabnike VDC Koper za prihajajočo sezono in motivirale igralce za nedeljsko tekmo proti KD Ilirija. Zahvala vsem akterjem na današnjem treningu, skupaj smo doživeli novo odlično izkušnjo, ki bo vsem ostala v lepem spominu. 

 

KK Šenčur GGD in VDC Kranj opravila trening

Danes so uporabniki Varstveno delovnega centra Kranj in članska ekipa KK Šenčur GGD opravila skupen trening. Ni manjkalo zabave, igre in atraktivnih potez na obeh straneh. Kako je vse skupaj potekalo, si lahko ogledate spodaj v priloženi fotogaleriji. Dogodek je še dodatno motiviral uporabnike VDC Kranja za prihajajočo sezono, igralce KK Šenčurja pa spodbudil k boljši igri v prvenstvu. Vsem današnjim akterjem velika zahvala za prisotnost, obeležili smo zgodovinsko srečanje v slovenski košarki, z  novo neprecenljivo izkušnjo za našo družbo. 

Vlatko Čančar pozdravil tudi igralke KOŠ PRIMORSKE

Danes je Osnovno šolo Koper obiskal naš reprezentant Vlatko Čančar, kjer so bile prisotne tudi naše igralke U11 in U15 ekipe. Nepozaben dogodek in neprecenljiva izkušnja je vsekakor dobra motivacija za naša dekleta, njegov podpis in slika bosta vsekakor lep spomin v njihovem otroštvu. Vlatko… hvala za prijaznost, vsi skupaj ti želimo veliko sreče in uspeha v nadaljnji karieri. 

ŽENSKA EXTRA LIGA: Poraz proti KK JELŠA ŠMARJE

Včeraj so članice KOŠ PRIMORSKA odigrale 6.krog mednarodne ženske Extra lige in na domačem igrišču doživele nov poraz, tokrat proti ekipi KK Jelša Šmarje. Zelo slaba učinkovitost v napadu je botrovala h končnemu rezultatu 32:53. Čestitke nasprotni ekipi za zasluženo zmago in korektno športno srečanje, pohvale našim igralkam za borbeno in vztrajno igro, upam, da bomo na naslednji tekmi na gostovanju v Varaždinu prikazali boljšo predstavo. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo medijskemu partnerju Preparatio , podpornikom ŽEL: podjetju ELES d.o.o. in zavarovalnici TRIGLAV.

ŽU15: Zaključek 1.dela tekmovanja

Starejše pionirke so danes na gostovanju v Ljubljani zaključile 1.del tekmovanja. Nov poraz, toda dobra lekcija za naprej. Nismo se obremenjevali z rezultatom, bili smo osredotočeni na razvoj igre tako v napadu kot v obrambi. Dekletom vse pohvale za pogumno in požrtvovalno igro, nasprotnicam pa čestitke za zasluženo zmago in korektno srečanje. Na nami je, da v 2.delu tekmovanja zabeležimo kakšno zmago in izboljšamo igro na individualni in ekipni ravni.